Celebrator bol.com

Bestel de Celebrator ook eenvoudig & discreet in onze webshop!

Dat zo’n wonderlijk apparaatje de nodige media aandacht krijgt hadden we wel verwacht.

 

De Celebrator is vele malen in diverse media besproken. Het is een uniek product en wordt onderschreven door seksuologen en artsen maar valt ook in goede aarde bij het grote vrouwelijke publiek! Lees er hier alles over.

 

Bestellen

Celebrator bol.com

Zoek jij een vibrator opzetstukje voor je elektrische tandenborstel? Op Bol.com bestel je onze Celebrator! Maar wist je dat je de Celebrator ook direct bij ons kunt bestellen? Wij verzenden discreet en vóór 15:00 besteld = morgen in huis. Vergeet iedere vibrator die je kent, de Celebrator is jouw nieuwe aanwinst!

De Celebrator

Dit vibrator opzetstukje is de enige echte vibrator make-over voor je elektrische tandenborstel. Het verkrijgen van een orgasme, waar dan ook, is nog nooit zo eenvoudig geweest. Het kleine opzetstukje is eenvoudig mee te nemen en vaker te gebruiken. Maak van jouw elektrische tandenborstel een vibrator met de Celebrator!

Motor Drive

Ben je niet in het bezit van een elektrische tandenborstel of wil je alles in huis halen? Bestel dan de Motor Drive erbij.. Dit handige apparaatje ziet eruit – en werkt als – een elektrische tandenborstel. Hij heeft twee standen voor optimaal genot. Het leuke aan dit apparaat? Hij is tevens te gebruiken als elektrische tandenborstel, want vrijwel alle opzetstukjes voor je elektrische tandenborstel passen op de Celebrator Motor Drive!

Shop nu!