Clitoris Stimulator

De Celebrator is hét opzetstukje voor je elektrische tandenborstel.

Dat zo’n wonderlijk apparaatje de nodige media aandacht krijgt hadden we wel verwacht.

 

De Celebrator is vele malen in diverse media besproken. Het is een uniek product en wordt onderschreven door seksuologen en artsen maar valt ook in goede aarde bij het grote vrouwelijke publiek! Lees er hier alles over.

 

Bestellen

Clitoris Stimulator

Ben je op zoek naar een clitoris stimulator? Probeer de Celebrator eens! De Celebrator is een opzetstukje voor je elektrische tandenborstel en laat je klaarkomen als nooit tevoren. Met de Celebrator stimuleert je de clitoris met unieke vibraties die orgasmes eenvoudig en intens maken.

De Celebrator

De Celebrator is een betaalbare, kleine clitoris stimulator die aanbevolen wordt door doctoren en seksuologen. Het is een opzetstukje voor je elektrische tandenborstel! Door middel van unieke, masserende vibraties kom je gemakkelijk klaar en beleef je orgasmes intenser dan ooit. De Celebrator past vanwege het formaat door de brievenbus en wordt tevens snel en discreet verzonden! Perfect, wanneer je op zoek bent naar een clitoris stimulator.

Motor Drive

Ben je niet in het bezit van een elektrische tandenborstel of wil je het complete pakketje? Bestel dan de Motor Drive erbij. Dit handige apparaat ziet eruit als een elektrische tandenborstel. Hij heeft twee standen voor optimaal genot. Het leuke aan dit apparaat? Hij is tevens te gebruiken als elektrische tandenborstel, want veel opzetstukjes voor je tandenborstel passen op de Celebrator Motor Drive!

Shop hier!