Easytoys

Dé Easy Toy van dit moment: de Celebrator!

Dat zo’n wonderlijk apparaatje de nodige media aandacht krijgt hadden we wel verwacht.

 

De Celebrator is vele malen in diverse media besproken. Het is een uniek product en wordt onderschreven door seksuologen en artsen maar valt ook in goede aarde bij het grote vrouwelijke publiek! Lees er hier alles over.

 

Bestellen

Easytoys

Op zoek naar Easy Toys voor haar? Try the Celebrator! De Celebrator is dé tandenborstel make-over die je orgasmes laat beleven als nooit tevoren. Wait, tandenborstel? Ja, de Celebrator is een opzetstukje voor je elektrische tandenborstel! Door de masserende vibraties en stimulatie rondom de clitorale zone bereik je gegarandeerd het lekkerste orgasme dat je ooit gehad hebt.

De Celebrator

Dit geniaal bedachte opzetstukje is de ultieme make-over voor je elektrische tandenborstel. Het is niet voor niets dat de Celebrator aanbevolen wordt door veel doctoren en seksuologen; het werkt écht en goed ook! Klaarkomen is nog nooit zo eenvoudig en lekker geweest. Fun fact: de Celebrator past door de brievenbus en wordt snel en discreet verzonden. Easy Toys for women!

Motor Drive

Ben je niet in het bezit van een elektrische tandenborstel of wil je het complete pakketje? Bestel dan de Motor Drive mee. Dit handige apparaatje ziet eruit – en werkt als – een elektrische tandenborstel. Hij heeft twee standen voor optimaal genot. Het leuke aan dit apparaat? Hij is tevens te gebruiken als elektrische tandenborstel, want veel opzetstukjes voor je tandenborstel passen op de Celebrator Motor Drive!

Shop hier!