Waarom de Celebrator?

Lees hier meer over de Celebrator!

Voor het meest optimale genot met de Celebrator zijn een aantal dingen belangrijk.

Ontspan, geniet en neem de tijd; het is jouw feestje. Wen aan de stimulaties en vibraties en warm langzaam op.

Vanwege de vorm van de Celebrator heeft elke zijde een ander effect. Als je het prettiger vindt, kun je ook de Celebrator gebruiken als je je slip draagt; je zult de vibraties minder intens voelen. Dus luister aandachtig naar je lichaam en ontdek hoe de Celebrator het beste werkt voor jou.

 • De Celebrator-tip kan meerdere keren worden gebruikt.

  Was het opzetstukje met water en een antibacteriële zeep, gevolgd door een op alcohol gebaseerde handreiniger. Wanneer u de Celebrator met een partner gebruikt, moet u zich ervan bewust zijn dat veilige sekspraktijken nog steeds van toepassing zijn.

 • Veiligheid en hygiëne

  De Celebrator is veilig als je de regels voor gebruik en hygiëne volgt.
  Lees de bijsluiter hier!

 • Snel en intens orgasme

  Plaats de Celebrator op je elektrische tandenborstel en off you go: het krijgen van een orgasme wordt makkelijker dan ooit tevoren.

   

  Seksuologen adviseren

  De Celebrator wordt door de meerderheid van de medische seksuologen aangeraden die moeite hebben met het bereiken van een orgasme.

  Gemakkelijk in gebruik

  Deze unieke vibrator/stimulator gebruik je extern in de belangrijkste vrouwelijke ‘plezierzones’ rond de clitoris.

   

  Unieke masserende vibraties

  De Celebrator creëert unieke vibrerende beweging op ritmische snelheden wat zorgt voor een intens orgasme.

   

  Shop nu!

  Reviews

  Meer reviews

  Ik gebruik een aantal behoorlijk intense vibrators (Hitachi & The Wahl Body Massager), dus ik had niet veel van dit ding verwacht. Ik kocht het echter en ik probeerde het uit en het was INTENS. Ik was verbluft. Ik zou echt zeggen: probeer het uit. Voor het geld hoef je het niet te laten!

  Dit is wat mij betreft de beste vibrator op de markt. Het geeft me de snelste, meest intense orgasmes die ik ooit heb gehad en laat me nooit in de steek. Dit is mijn 3e omdat ik dit product al jaren gebruik en niets anders komt in de buurt.

  Het beste dat ooit is gekocht. Mijn man noemt het mijn andere man, en soms grap ik dat ik hem niet eens nodig heb, ik zou blij zijn met alleen mijn speeltje. Dames … het is het waard

  Gebruik het om te masturberen. Het werkt prima! Meerdere orgasmes! Heel stil, niemand in huis wist zelfs wat ik deed. Of in ieder geval, ik heb er niks van gehoord haha!

  Ik wou dat ik dit hoger kon beoordelen, hoewel ik wou dat het een 3e snelheid had die langzamer was. Toch bewaar ik er een als back-up voor het geval het origineel kapot gaat.

  Over orgasmes

  Mag ik je vertellen waarom de Celebrator iedere vrouw laat klaarkomen?

  Gemiddeld 33% van de vrouwen heeft moeite met het krijgen van het orgasme. Zodra daar een partner bij komt kijken loopt het percentage zelfs op tot 50%. Als je er ook moeite mee hebt dan ben je dus echt niet de enige!

  Maar hoe komt dit? In sommige gevallen kan het komen door stress, gene, te weinig tijd nemen voor jezelf, je niet kunnen ontspannen of je niet helemaal kunnen laten gaan. Maar wat wij vrouwen ook wel eens doen is zichzelf aan de kant zetten om te zorgen voor anderen. Dit heeft helaas ook uitwerking op het seksleven… En dat is natuurlijk erg jammer! Wij vonden dat daar eens iets aan gedaan moest worden! Onderzoek wijst uit dat van de dames die moeite hebben met het krijgen van een orgasme 82% geen moeite meer had met het gebruik van de Celebrator. 79% van de vrouwen vertelde ons dat ze het laagdrempelige en ongedwongen karakter van de Celebrator leuk vonden, waar andere seksartikelen soms de plank misslaan door soms nogal overweldigend of “porno-achtig” over te komen. Kortom, de Celebrator is leuk, subtiel, smaakvol, lekker, discreet en gemaakt voor jou.

  Daarnaast is de Celebrator een zeer divers product. Zo helpt de Celebrator vrouwen die moeite hebben met het krijgen van een orgasme, zo onder andere vrouwen met MS en vrouwen met spasmenen. De Celebrator wordt om die reden ook aangeraden door meer dan de helft van de medisch seksuologen in Nederland!