Girlstalk!

Het laatste nieuws over de celebrator.

De reviews van de Celebrator zijn niet te missen – het web staat ermee vol! We vinden het leuk om te zien dat zó veel vrouwen enthousiast zijn over het product en delen graag hun meningen met je.

“In mijn vriendinnengroep is het altijd traditie geweest om seksspeeltjes te geven. De Celebrator is een uitkomst. Hij is goedkoop, in een mooie verpakking, lekker, makkelijk mee te nemen, en goed te verbergen voor broertjes! En we kunnen met elkaar bespreken op wat voor spannende plekjes we hem nu weer hebben gebruikt.” Maxime, 18 jaar.

“Eindelijk had ik met de Celebrator een leuke manier gevonden om bij mijn vriendinnen het onderwerp ‘seks met jezelf’ bespreekbaar te maken. Alle terughoudendheid werd lachend uit het veld geruimd!” Barbara, 31 jaar.

“Ik gebruik de Celebrator nu al een jaar met heel veel plezier! Vroeger had ik altijd veel moeite met klaarkomen. Sinds de Celebrator gaat dat nu een stuk makkelijker! En het is een stuk hygienischer dan een gewone vibrator, het opzetstuk kan zelfs in de afwasmachine…” Carly, 37 jaar.

“De Celebrator werkt bij mij zo goed, dat ik dit wel aan mijn vriendinnen moest vertellen!” Debbie, 22 jaar.

“Ik ben al een tijd single en vind dat heerlijk. Alleen mijn seksleven is nogal onregelmatig. Ik vind het belangrijk toch plezier te hebben en daarin niet afhankelijk te zijn van een relatie. Nu ik de celebrator heb, weet ik dat ik me daar niet meer druk om hoef te maken!” M., 52 jaar

De Celebrator is veel besproken in de media en wordt aanbevolen door dokteren en seksuologen. Meer lezen? Klik hier!