Over ons

Zet een paar vrouwen bij elkaar…

Zet een paar vrouwen bij elkaar, open er een fles wijn bij, en je krijgt de meest fantastische ideeën! Een van die ideeën is de Celebrator. ‘Wat als je van je elektrische tandenborstel een vibrator zou kunnen maken’? Die is immers waterdicht en dat zou écht super handig zijn.

Wanneer je zelf natuurlijk geen idee hebt waar te beginnen, startte onze zoektocht naar een productontwikkelaar die wél van wanten wist. Zo is er een conceptversie van de Celebrator ontstaan, van idee tot realisatie! De Celebrator is uitvoerig getest en doorontwikkeld door de Celebrator die we vandaag kennen: dé ultieme make-over voor je elektrische tandenborstel. En met succes: het opzetstukje wordt onderschreven door ontzettend veel artsen, seksuologen maar vooral door enthousiaste vrouwen die er geen genoeg van kunnen krijgen. De droom werd werkelijkheid.

Met de Celebrator is het ons gelukt een discreet, uniek en betaalbaar seksspeeltje te creëren dat vrouwen laat klaarkomen als nooit tevoren. We love it, do you?