Een alternatief voor de Satisfyer Pro

Dé make-over voor je elektrische tandenborstel!

Satisfyer Pro

Op zoek naar een goedkoop alternatief voor de Satisfyer Pro? Probeer de Celebrator eens! De Celebrator is een opzetstukje voor je elektrische tandenborstel dat je laat klaarkomen als nooit tevoren. Het creëert het snelste en meest intense orgasme dat je ooit hebt gehad. Uit de ‘vrouwenpraat’, waarbij we monitoren wat mensen van de Celebrator vinden, werd regelmatig genoemd dat de Celebrator een leuk alternatief is op de Satisfyer Pro. Hij is een stukje goedkoper en werkt minstens zo goed! Het proberen waard, denken wij?

De Celebrator

De celebrator is dé tandenborstel make-over en wordt aanbevolen door doctoren en seksuologen. Door middel van unieke, masserende vibraties kom je gemakkelijk klaar en beleef je orgasmes als nooit tevoren. De Celebrator past door de brievenbus en wordt tevens snel en discreet verzonden! Een super leuk alternatief voor de Satisfyer Pro.

Motor Drive

Heb je geen elektrische tandenborstel of wil je voor de ‘full experience’ gaan? Bestel de Motor Drive mee! Dit apparaatje ziet eruit als een elektrische tandenborstel, heeft twee standen en is gemaakt voor de Celebrator. Fun fact: hij is ook écht als tandenborstel te gebruiken, want de meeste tandenborstel-opzetstukjes passen ook op de Motor Drive van de Celebrator!

Shop hier!