Vibrator Kopen

De Celebrator is jouw nieuwe vibrator!

Dat zo’n wonderlijk apparaatje de nodige media aandacht krijgt hadden we wel verwacht.

 

De Celebrator is vele malen in diverse media besproken. Het is een uniek product en wordt onderschreven door seksuologen en artsen maar valt ook in goede aarde bij het grote vrouwelijke publiek! Lees er hier alles over.

 

Bestellen

Vibrator Kopen

Wil jij een betaalbare vibrator kopen? Probeer dan de Celebrator! De Celebrator is een opzetstukje voor je elektrische tandenborstel en precies wat je zoekt als je een vibrator wilt kopen. Beleef orgasmes als nooit tevoren. Met de Celebrator stimuleert je de clitoris met unieke vibraties die orgasmes eenvoudig en intens maken.

Celebrator

De celebrator is de ultieme elektrische tandenborstel make-over en wordt aanbevolen door doctoren en seksuologen. Door middel van masserende vibraties kom je eenvoudig klaar en beleef je orgasmes als nooit tevoren. De Celebrator past zo door de brievenbus en wordt supersnel en discreet verzonden! Zoek je een nieuwe vibrator, dan is de Celebrator een leuk idee! Op deze website lees je meer over de Celebrator, laat je inspireren en bestel hem eenvoudig in onze webshop.

Motor Drive

Heb je geen elektrische tandenborstel? Bestel dan de Motor Drive erbij! Dit roze apparaatje ziet eruit als een elektrische tandenborstel. Hij heeft twee standen voor maximaal genot. Het leuke aan dit apparaat? Hij is ook te gebruiken als elektrische tandenborstel, want de meeste opzetstukjes voor je tandenborstel passen op de Celebrator Motor Drive! Een betaalbare vibrator kopen was nog nooit zo makkelijk.

Shop hier!