Vibrator opzetstukje tandenborstel

Dé tandenborstel make-over!

Dat zo’n wonderlijk apparaatje de nodige media aandacht krijgt hadden we wel verwacht.

 

De Celebrator is vele malen in diverse media besproken. Het is een uniek product en wordt onderschreven door seksuologen en artsen maar valt ook in goede aarde bij het grote vrouwelijke publiek! Lees er hier alles over.

 

Bestellen

Vibrator opzetstukje tandenborstel

Zoek jij een vibrator opzetstukje voor je elektrische tandenborstel? Look no further! De Celebrator is dé make-over voor jouw elektrische tandenborstel. Precies wat je zoekt als je op zoek bent naar een vibrator opzetstukje voor je tandenborstel. De Celebrator bestel je eenvoudig in onze webshop en wordt discreet verpakt en verzonden!

De Celebrator

Dit vibrator opzetstukje is de enige echte vibrator make-over voor je elektrische tandenborstel. Het verkrijgen van een orgasme, waar dan ook, is nog nooit zo eenvoudig geweest. De Celebrator is eenvoudig mee te nemen en vaker te gebruiken. Maak van jouw elektrische tandenborstel een vibrator met de Celebrator!

Motor Drive

Ben je niet in het bezit van een elektrische tandenborstel of wil je alles in huis halen? Bestel dan de Motor Drive erbij. Dit handige apparaatje ziet eruit – en werkt als – een elektrische tandenborstel. Hij heeft twee standen voor optimaal genot. Het leuke aan dit apparaat? Hij is tevens te gebruiken als je eigen tandenborstel, want vrijwel alle opzetstukjes voor je elektrische tandenborstel passen op de Celebrator Motor Drive!

Shop hier!